Hi, How Can We Help You?

O Nas

about-us

O X-GYMU

X-gym je svoja vrata odprl leta 2014. V želji, da bi postal dom vseh tistih, ki jih ne zanima samo želja po mišični rasti ampak vsestranska telesna pripravljenost, smo tako začeli ponujati vadbe s prostimi utežmi, atletskim pristopom in predvsem s fokusom na vsako posamezno stranko in njen problem. Kmalu se je začela graditi skupnost enako mislečnih, ki je skupaj premikala lastne meje.

S časom se je pokazala potreba po še bolj specializiranih treningih saj je kar nekaj naših članov pokazalo izjemen talent za olimpijsko dviganje uteži in powerlifting. Tako smo leta 2017 ustanovili tudi športno društvo in tako postali prvo društvo na Gorenjskem, ki z licenciranimi trenerji izvaja treninge olimpijskega dviganja uteži. Smo člani Slovenske zveze Olimpijskega dviganja uteži, naši športniki pa večkratni državni prvaki in nosilci državnih rekordov.

Ustanovitelj gyma je Matej Mavsar. Ljubitelj športa, dviganja uteži, alpinizma in adrenalina na sploh s svojo ekipo trenerjev stremi k temu, bi člani dosegali rezultate in ne samo, da bi hodili na vadbo, ker je to enostavno premalo. Stopiti moramo iz povprečja in izkoristiti svoj potencial, ki nam ga daje naše telo.

matej-mavsar-2

NAŠA OBLJUBA

Odkar sem odprl svoj trening center sem delal v smeri, da bi dvignil kvaliteto storitve katere so deležni naši športniki. V tej želji delujemo še danes, ko se razvijamo in izpolnjujemo še preden bi bili v to prisiljeni.

Ta telovadnica je kot moj dom, moj otrok. Ko prideš k nam si član te naše družine. Zato poskrbimo za vas in niste samo številka. Vseeno je ali ste vrhunski tekmovalec, rekrativec ali nekdo, ki ga je življenje prisililo, da se začne ukvarjati s športom. Vedno smo tu za vas, da vam pomagamo in skupaj pridemo do zastavljenega cilja.

Vemo, da smo na pravi poti, ko nam ljudje v poplavi fitnes centrov ostajajo lojalni in nam zaradi osebnih priporočil število strank raste brez »raznih novodobnih influenserjev«.

KO STOPITE V NAŠO TELOVADNICO VAM TAKO LAHKO OBLJUBIM TRI STVARI:

  1. STE PRVI – ste najbolj pomemben del celotnega procesa. Ne glede na to kdo ste je pomembno kakšna bo vaša izkušnja pri nas. Želimo vas spoznati že na prvih srečanjih in za razliko od večine komercialnih fitnesov nikoli ne boste samo številka.
  2. ODKRITNOST – nimamo drobnega tiska in ne želimo vam prodati nečesa v kar ne verjamemo. Vse kar vam nudimo prinaša rezultate in za tem stojimo z vso odgovornostjo. Ne obstaja vadba s katero boste izgubili samo maščobo okoli trebuha in napitka s katerim boste v treh tednih dosegli željen rezultat.
  3. NIKOLI SE NE USTAVIMO – naš cilj je, da stremimo k temu, da se boste pri nas počutili dobro. Takoj se naš kader nenehno izobražuje in redno nadgrajujemo naše prostore. Z dodatnimi uslugami in organiziranimi dogodki pa želim, da dobite čim več za svojo ceno.

Matej Mavsar