Homepage

Dovoli, da skupaj spremenimo tvoje navade za boljšo telesno pripravljenost in samozavest.

  100x ti je spodletelo, zakaj ti bo 101. uspelo?

  Verjetno si že slišal/-a za japonski pregovor “Fall down seven times, stand up eight.”  Že 100x si poskusil začeti znova, kupil karto za fitnes center, na spletu poiskal jedilnik in na socialnih omrežjih prek vplivnic našel vaje za večji biceps ali lepšo zadnjico.

  Morda ti je celo nekaj časa uspevalo, a si se kmalu vrnil na »stara pota«. Ker si tukaj vem, da še nisi obupal. Beri naprej in obljubim, da ti bom na podlagi mojih izkušenj pomagala da ti 101. uspe.

  Dovoli mi, da ti pokažem kako z majhnimi spremembami drastično spremeniš svoje življenje.

  Jutranja rutina 101

  Vsak dan se začne enako. Budilka, zavlačevanje z vstajanjem, »scrollanje« po socialnih omrežjih, negativne novice in opomniki na sto obveznosti, ki jih imaš danes. Dan se sploh še ni začel ti pa si že slabe volje.

  Kaj pa če ti povem, da lahko z jutranjo rutino ogromno narediš za svojo srečo in notranje zadovoljstvo. Zelo je pomembno kako pričneš svoj dan, saj to vpliva na tvoje razpoloženje do večera. Tukaj nastopim jaz. Če vadiš zjutraj imaš popoldan čas za družino in opravke, dan pa si začel uspešno in ga želiš tako tudi nadaljevati. Zgodnje vstajanje je vredno vsakega napora in z vsakim obiskom si bližje svojemu cilju.

  Individualizirana vadba v skupini

  Verjetno si že obiskoval/skupinske vadbe, ki so ti sicer pri srcu, a prinesejo premalo rezultatov. Moti te, da ti vaditelj posveča premalo pozornosti, ker so ti nekatere vaje tuje in se zato bojiš poškodb. Morda si že razmišljal o osebnem trenerju. Trening s trenerjem se ti zdi včasih dolgočasen zaradi pomanjkanja skupinske energije, redko kdo pa upraviči svojo ceno.

  Zate imam prav posebno vadbo, ki zajame najboljše iz obeh svetov. Vadiš v skupini, kjer je motivacija vedno visoka. Pripadaš skupnosti, ki si želi s športom in zdravimi navadami izboljšati kvaliteto življenja, zato tudi takrat, ko bi najraje obležal v postelji vstaneš in prideš na trening. Ker je program po katerem vadiš napisan samo zate, bova razultate dosegla kot bi trenirala sama z osebnim trenerjem.

  Vadba je sestavljena iz več delov. Po skupnem ogrevanju, ki bo vsakič drugačno in zanimivo, nadaljuješ z vajami, ki so napisane samo zate. Za zakjuček treninga bomo kot skupina naredili kondicijski izziv. Verjemi, da če si tako uspešno začel dan ni več razloga, da ga tako ne bi tudi nadaljeval.

  Te zanima?

  Prijava na uvodno uro

  Naj se vam predstavim

  Sem Manca Florjančič, absolventka 3. letnika kineziologije na Fakulteti za šport in le še en izpit me loči od naziva dipl. kineziologinja.

  Čeprav sem stara le 22 let, imam kar nekaj izkušenj na področju športa. Vse se je začelo v otroštvu, ko sem združevala moji dve strasti in sicer živali ter gibanje. Jahanje je bilo del mojega vsakdana, nato pa sem v 7. razredu osnovne šole prvič vstopila v fitnes center. Sprva sem trenirala z osebnim
  trenerjem, kasneje sem se udeležila raznih skupinskih vadb. Trening z utežmi mi je postajal vedno bolj všeč, zato sem pričela s Crossfitom. Tekmovala sem tudi na Crosstif Open, kjer sem dosegla vidnejše rezultate. V kategoriji Teens sem se kot prva slovenka uvrstila med 30 najboljših na svetu. Nadaljevala sem z olimpijskim dviganjem uteži, ter nekaj let tekmovala in zastopala Slovenijo tudi večjih mednarodnih tekmovanjih. Čeprav ne tekmujem več si še vedno lastim nekaj državnih rekordnov tako v powerliftingu kot tudi olimpijskem dviganju uteži.

  Vseskozi sem se izobraževala in pridobivala nova znanja na področju športa. Zadnja leta pa sem ena od inšturuktorjev v X-gymu v Kranju.

  Moj cilj je predvsem širiti ljubezen do športa ter pomagati posameznikom, da z zdravimi navadami poskrbijo za bolj aktiven in uspešen življenjski slog.

  PRIJAVA NA UVODNO URO
  PRIJAVA
  close-link